Το KPMG Institute διοργανώνει αύριο Παρασκευή (14.00 – 17.00) το πρώτο του ανοιχτό σεμινάριο στη «Διοίκηση Υβριδικών Ομάδων».

Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου στόχος είναι οι συμμετέχοντες να έχουν κατανοήσει τις αρχές που διέπουν ένα υβριδικό μοντέλο εργασίας, καθώς και τις προϋποθέσεις για την υιοθέτησή του, να έχουν εξερευνήσει μεθόδους και τεχνικές για να φέρουν πιο κοντά τις ομάδες τους, συνδυάζοντας τα πλεονεκτήματα της δια ζώσης εργασίας με αυτά της εξ ’αποστάσεως εργασίας (σε εικονικό περιβάλλον), να έχουν μάθει πώς να διαμορφώσουν τις απαραίτητες συνθήκες για να διατηρήσουν την αποδοτικότητα και τη συνοχή των ομάδων τους, αλλά και να έχουν εντρυφήσει σε πρακτικές που θα συμβάλλουν στην επιτυχή προσαρμογή του υβριδικού τρόπου εργασίας.

Το σεμινάριο θα είναι έντονα διαδραστικό και εισηγήτρια της εκπαίδευσης θα είναι η Ρόζα Αλχανάτη, Ανώτερη Επιβλέπουσα Σύμβουλος Υπηρεσιών Ανθρώπινου Δυναμικού και Εκπαιδεύτρια του KPMG Institute KPMG στην Ελλάδα. Η Ρ. Αλχανάτη θα μοιραστεί γνώσεις, τεχνικές και μεθόδους διοίκησης ομάδων, όπως αυτές διαμορφώνονται σε ένα υβριδικό μοντέλο εργασίας, αντλώντας από την εμπειρία της στην υποστήριξη επιχειρήσεων από διαφορετικούς κλάδους κατά τη διάρκεια της προσαρμογής του τρόπου διοίκησης τους σε υβριδικές ομάδες.