Τον Νικόλαο Βουνισέα διαδέχθηκε και επισήμως από την 1η Ιουλίου η Μαρίνα Καπετανάκη στην κορυφή της διοικητικής πυραμίδας της KPMG στην Ελλάδα, όπως είχε ανακοινωθεί τον Απρίλιο της τρέχουσας χρονιάς μετά την εκλογή της. Παράλληλα, η KPMG στην Ελλάδα ανακοίνωσε την προαγωγή τριών νέων συνεταίρων (partners), ενισχύοντας περαιτέρω τις υπηρεσίες και την ηγετική της ομάδα.

Πρόκειται για την Άρτεμις Πάνου, η οποία εργάζεται από το 2014 στο τμήμα Deal Advisory της KPMG, ειδικευόμενη στις συγχωνεύσεις και εξαγορές εταιρειών, την Ανέζα Σταύρου, η οποία εργάζεται από το 2004 στην KPMG ως φορολογικός σύμβουλος και από το 2011 κατέχει τη θέση της Διευθύντριας στην ομάδα που ασχολείται με φορολογικές υπηρεσίες σε φυσικά πρόσωπα και διεθνή στελέχη, και τον Θεοδόση Τόμπρα, ο οποίος ξεκίνησε τη συνεργασία του ως Director με τη CPA Law το 2020, φέροντας πάνω από 15 χρόνια εμπειρίας σε διάφορους ρόλους ως Νομικός Σύμβουλος και μέλος διοικητικών ομάδων σε εταιρίες των κλάδων των Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών και της Ενέργειας.

«Είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι που βλέπουμε τους ανθρώπους μας να εξελίσσονται και να αναλαμβάνουν ανώτερες θέσεις ευθύνης. Είμαι απόλυτα πεπεισμένη ότι οι τρεις συνάδελφοί μας, που προάγονται σήμερα στη θέση του Partner, θα συμβάλουν σημαντικά στην περαιτέρω ανάπτυξη της εταιρείας, των ανθρώπων μας και των πελατών μας» ανέφερε, μεταξύ άλλων, η Μ. Καπετανάκη, Senior Partner της εταιρείας.