Για δεύτερη συνεχή χρονιά, στις 10 και 11 Μαΐου πραγματοποιήθηκε ο φοιτητικός διαγωνισμός της KPMG, Ace the Case, όπου η εταιρεία υποδέχθηκε 24 φοιτητές προπτυχιακών και μεταπτυχιακών σπουδών, οι οποίοι μέσω της ομαδικής προσπάθειας έδωσαν λύση σε ένα «αληθινό πρόβλημα» από τον κόσμο των επιχειρήσεων.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε ένα διήμερο διαδραστικό σεμινάριο/διαγωνισμό, που υλοποιείται από στελέχη της εταιρείας με διεθνή εμπειρία, βοηθώντας τους φοιτητές να ενδυναμώσουν τις αναλυτικές τους ικανότητες χρησιμοποιώντας πραγματικά επιχειρησιακά σενάρια, όπως επίσης και να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους στην παρουσίαση ιδεών και λύσεων. Η νικήτρια ομάδα του φετινού διαγωνισμού είναι η «DETeam» και απαρτίζεται από τις φοιτήτριες του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, του Τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας: Μάρθα Ανδριανού, Αναστασία Τσαγκάρη, Ιουλία Κουρουπάκη και Ζωή Κώττη.

Η Ασπασία Δημοπούλου, Διευθύντρια Προσωπικού δήλωσε σχετικά: «Είμαστε όλοι ιδιαίτερα χαρούμενοι για το μεγάλο ενδιαφέρον των φοιτητών για το Ace the Case, καθώς βλέπουμε να εδραιώνεται ένας σημαντικός θεσμός της KPMG που συνδέει τόσο δημιουργικά και διαδραστικά τους φοιτητές με την εταιρεία μας. Φέτος συγκεντρώσαμε μεγάλο αριθμό συμμετοχών και ως εκ τούτου ήταν πολύ δύσκολο το έργο της επιλογής των έξι ομάδων, οι οποίες έφτασαν στον τελικό. Επίσης, πολύ δύσκολη ήταν και η επιλογή της νικήτριας ομάδας, καθώς το επίπεδο των συμμετεχόντων ήταν υψηλό και ταυτόχρονα όλοι τους επέδειξαν ενθουσιασμό, κέφι, αλλά και αποφασιστικότητα για τη νίκη. Ευχόμαστε σε όλους τους συμμετέχοντες πάντα επιτυχίες!».