Την Πέμπτη 2 Νοεμβρίου, στις 11 το πρωί στο ξενοδοχείο της Μεγάλης Βρετανίας, η KPMG παρουσιάζει την ετήσια έρευνα “CEO Outlook”, με νέες πληροφορίες σχετικά με τις απόψεις των CEOs από την Ελλάδα και τον κόσμο, για επίκαιρα ζητήματα που αφορούν στο σύνολο του επιχειρηματικού κόσμου.
H έρευνα διεξάγεται για 6η συνεχή χρονιά και περιλαμβάνει ελληνικά στοιχεία, βασίζεται στις απόψεις για το μέλλον 1.325 CEOs από 11 σημαντικές διεθνείς αγορές και 50 CEOs από την ελληνική αγορά. Ειδικότερα, οι Έλληνες CEOs φαίνεται να συμμερίζονται την αισιοδοξία των CEOs παγκοσμίως για τις προοπτικές ανάπτυξης της οικονομίας και της εταιρείας τους.
Ωστόσο, σε ένα γεωπολιτικά κατακερματισμένο κόσμο κατατάσσουν τη γεωπολιτική και πολιτική αβεβαιότητα υψηλά στις προκλήσεις που καλούνται να αντιμετωπίσουν.
«Εστιάζουν στο αύριο μέσω της υιοθέτησης των σύγχρονων τεχνολογιών, επενδύουν στην ανάπτυξη και υποστήριξη του ταλαντούχου δυναμικού, καθώς και στο ESG για τη δημιουργία ουσιαστικής αξίας στους οργανισμούς που δραστηριοποιούνται» αναφέρει στη σχετική της ενημέρωση η KPMG. Την εκδήλωση θα προλογίσει ο Νικόλαος Βουνισέας, Senior Partner, KPMG στην Ελλάδα.