Την ημέρα Εθελοντικής Προσφοράς «Citizen Day» πραγματοποίησε, στις 5 Ιουνίου, για 15η συνεχόμενη χρονιά, η L’ Oréal Hellas, με τη συμμετοχή περισσότερων από 250 εργαζομένων, οι οποίοι έλαβαν μέρος σε 5 διαφορετικές δράσεις σε ολόκληρη την Αττική. Τρείς από τις δράσεις πραγματοποιήθηκαν σε συνεργασία με τον Περιβαλλοντικό Οργανισμό «All For Blue».

Έτσι, στο ΚΔΑΠ Α.μεΑ. Βριλησσίων “Κρίκος”, 30 ωφελούμενοι απασχολήθηκαν μέσω ζωγραφικής και ειδικού καλλιτεχνικού εργαστηρίου, ενώ πραγματοποιήθηκε βάψιμο του εξωτερικού χώρου του συγκροτήματος και κατασκευάστηκε ένα φουσκωτό γήπεδο Bocce, στο οποίο διοργανώθηκε ενταξιακό παιχνίδι σε μεικτές ομάδες αποτελούμενες από τους ωφελούμενους και τους εργαζόμενους. Στο ΠΙΚΠΑ Βούλας, 15 μαθητές του ειδικού σχολείου πραγματοποίησαν δραστηριότητες σχετικές με την προστασία του θαλάσσιου οικοσυστήματος και καθάρισαν με τους εθελοντές της L’Oréal Hellas την παραλία στην Α πλαζ Βούλας, ενώ στο Β Αλίπεδο του Αλίμου, πραγματοποιήθηκε παράκτιος καθαρισμός από τους εργαζόμενους και με τη βοήθεια αθλητών της εθνικής ομάδας ελεύθερης κατάδυσης.

Επιπρόσθετα, οι εργαζόμενοι της εταιρείας, σε συνεργασία με τo «Make -Α- Wish Greece», συμμετείχαν στην προετοιμασία για «Το Bazaraki Μας», βοηθώντας στη διαλογή, στο δίπλωμα και στην τοποθέτηση των ειδών. Τέλος, σε συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων Παιδιών με Νεοπλαστική Ασθένεια «Φλόγα», οι εθελοντές συμμετείχαν στη βαφή και διακόσμηση 42 χειροποίητων πήλινων κατασκευών, που θα τοποθετηθούν προς πώληση στο eshop και το κατάστημα της Φλόγας, με σκοπό την υποστήριξη του Συλλόγου.