Για το εργασιακό της περιβάλλον πιστοποιήθηκε, για ακόμη μία χρονιά, η Lancom από τον οργανισμό Great Place to Work. «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που πιστοποιηθήκαμε και φέτος για το εργασιακό μας περιβάλλον.

Ευχαριστούμε το προσωπικό μας, που με την αξιολόγησή του, επιβραβεύει τη διαρκή μας προσπάθεια να γινόμαστε καλύτεροι και να διατηρούμε ένα περιβάλλον εργασίας που προωθεί τον σεβασμό, την καινοτομία, την συνεργασία και την ανάπτυξη» δήλωσε ο Νίκος Ζαχαριάδης, Γενικός Διευθυντής της εταιρείας.

«Στη Lancom, οι άνθρωποί μας είναι το μεγαλύτερό μας πλεονέκτημα και είμαστε αφοσιωμένοι στο να τους παρέχουμε τους πόρους και την υποστήριξη που χρειάζονται, για να εξελίσσονται μαζί μας. Η εταιρική κουλτούρα μας στηρίζεται στην ελευθερία και τη δημιουργικότητα και δεν είναι τυχαίο που επιλέγουμε και μας επιλέγουν νέοι άνθρωποι με πάθος και όραμα για τη δουλειά τους. Πιστεύουμε σε αυτούς, πιστεύουμε στην καθαρή ματιά τους στο μέλλον και είμαστε δίπλα τους όπου και όπως μας χρειάζονται» κατέληξε ο ίδιος.