Η Sargia Partners SA (www.sargiapartners.com), παρέχει για πρώτη φορά στην Ελλάδα υπηρεσίες Leadership Coaching and Personal Branding Consulting.

Στόχος της είναι η στήριξη των στελεχών «κλειδιά» της διοίκησης επιχειρήσεων και η αποτελεσματική συμβολή τους στην εκπλήρωση των στόχων της επιχείρησης μέσα από τις πιο σύγχρονες διεθνείς πρακτικές στον τομέα του executive coaching.

Η Sargia Partners, ιδρύθηκε το Φεβρουάριο του 2010 και καλύπτει την ευρύτερη περιοχή της Ν.Α. Ευρώπης, με βάση την Αθήνα. Εκπροσωπεί αποκλειστικά, το 90-Day Turn System, την ολιστική και συστηματική μέθοδο behavioral coaching που αναπτύχθηκε από τον Hendre Coetzee, κορυφαίο εκπαιδευτή του Behavioral Coaching Institute (BCI) και coach οργανισμών, όπως Estee Lauder, Walt Disney, FedEx, World Vision κ.ά., επίσης το NeuroBusiness Group, που ιδρύθηκε από τον καθηγητή ψυχιατρικής και ερευνητή brain imaging του Harvard, Dr Srini Pillay και του οποίου οι coaches έχουν ειδικά εκπαιδευτεί στην εφαρμογή τεχνικών neuroscience, με έμφαση στην αντιμετώπιση του stress και του burn out.

Η ομάδα της Sargia αποτελείται από 7 Master Coaches, πετυχημένους και αναγνωρισμένους επαγγελματίες στην Ελληνική αγορά, που διαθέτουν πλούσια εμπειρία από το χώρο της διοίκησης των επιχειρήσεων.

Η CEO της Sargia Partners Γεωργία Καρτσάνη, μεταξύ άλλων, δήλωσε: «Φέραμε στην Ελλάδα το κάτι νέο, διαφορετικό και απόλυτα αναγκαίο για την εποχή που βιώνουμε. Οι CEOs και τα μέλη διοίκησης των επιχειρήσεων βρίσκονται σε εξαιρετική πίεση για να παράγουν αποτελέσματα και να διαχειριστούν πρωτοφανείς αλλαγές. Χρειάζονται “ενδοσκόπηση” και ενεργοποίηση για να έλθουν σε επαφή με τις δυνάμεις τους και να μάθουν να διαχειρίζονται καλύτερα τους φόβους τους και τη νέα πραγματικότητα. Γι’ αυτό είμαστε εδώ…».