Για τρίτη συνεχή χρονιά, το τμήμα Executive Development του Alba Graduate Business School, The American College of Greece διοργανώνει το πρόγραμμα «Leading the Learning Enterprise: Strategic Management of Learning & Development», σχεδιασμένο αποκλειστικά για στελέχη Ανθρωπίνων Πόρων και Οργανωσιακής Εκπαίδευσης.

Το σεμινάρια, συνολικής διάρκειας 72 ωρών, θα πραγματοποιηθούν από 4 Μαρτίου έως 21 Μαΐου, στις εγκαταστάσεις του Alba στο κέντρο της Αθήνας. Ήδη στα προηγούμενα σεμινάρια συμμετείχαν περισσότερα από 45 στελέχη Ανθρωπίνων Πόρων και Οργανωσιακής Εκπαίδευσης από ελληνικές και πολυεθνικές επιχειρήσεις του τραπεζικού χώρου, της φαρμακευτικής αγοράς, των τηλεπικοινωνιών, της βιομηχανίας, της αγοράς καταναλωτικών προϊόντων, των υπηρεσιών, κ.ά.

Οι άξονες που θα καλύψουν είναι, μεταξύ άλλων, η σύνθεση Εμπειριών Μάθησης, Επιλογή Συνεργατών και Εκπαίδευση Εκπαιδευτών, τα μοντέλα Μάθησης για την Ψηφιακή Εποχή, η σύνθεση, η κατανόηση και η διάδοση της αξίας της Στρατηγικής Μάθησης κ.ά. Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων είναι έως τις 15 Φεβρουαρίου ενώ υπάρχει early booking έως τις 10 Φεβρουαρίου.