Φέτος, το τρίτο συνέδριο του Great Place to Work® Institute Hellas με τίτλο GIFTWORK® Essentials, που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου στο Συνεδριακό Κέντρο ATExcelixi, θα διεξαχθεί με τη μορφή ενός μοναδικού Workshop που θα απευθύνεται αποκλειστικά σε περιορισμένο αριθμό συνέδρων (150 maximum) για να διατηρήσει τα χαρακτηριστικά και τα οφέλη του διαδραστικού του χαρακτήρα.

Το GIFTWORK® Essentials, είναι σχεδιασμένο για CEOs και υψηλόβαθμα στελέχη του HR. Έχει σαν στόχο να εμποτίσει τους συμμετέχοντες με τους μηχανισμούς και τα μυστικά της διάχυσης μιας εργασιακής κουλτούρας εμπιστοσύνης, καινοτομίας, συνεργασίας και παραγωγικότητας και να τους δώσει σε ένα ημερήσιο Workshop μια εμπεριστατωμένη επισκόπηση  της ολοκληρωμένης προσέγγισης του Great Place to Work®, JOURNEY! GIFTWORK® Training for managers. Το συνέδριο διοργανώνεται από το Great Place to Work® Institute Hellas σε συνεργασία με την BOUSSIAS και το περιοδικό HR Professional.

Σε αυτό το «ταξίδι» του GIFTWORK®, μέσα από βίντεο με συνεντεύξεις εργαζομένων και συζητήσεις γύρω από τις  πρακτικές  εταιρειών που έχουν διακριθεί για το εργασιακό τους περιβάλλον, οι συμμετέχοντες θα κατανοήσουν πώς καλλιεργείται η απαραίτητη εμπιστοσύνη, αλλά και τι είναι αυτό που μπορεί να την καταστρέψει. Θα αναπτύξουν τις προσωπικές τους τεχνικές που κάθε manager οφείλει να κατέχει ενώ παράλληλα θα μάθουν πώς να χτίζουν μια εμπνευσμένη και αποτελεσματική εργασιακή κουλτούρα.

Το «ταξίδι» του GIFTWORK® που προτείνει το Great Place to Work® είναι εξαιρετικά διαδραστικό, συναρπαστικό και σίγουρα απολαυστικό. Οι εισηγητές εφαρμόζουν μια ποικιλία εκπαιδευτικών προσεγγίσεων, όπως είναι η συνδιδασκαλία, η συνεργασία 2 και 3 συμμετεχόντων, η αυτο-αξιολόγηση, η χρήση μοντέλων και το παίξιμο ρόλων, για να εξασφαλίσουν ότι όσοι το παρακολουθήσουν θα γίνουν κάτοχοι πρακτικών τεχνικών τις οποίες θα εφαρμόσουν στην ομάδα τους αμέσως μετά την ολοκλήρωση της εκπαίδευσής τους. Το Workshop GIFTWORK® Essentials θα πραγματοποιηθεί με την ταυτόχρονη παρουσία 5 εισηγητών τουGreat Place to Work® Institute Hellas και θα διεξαχθεί σε ροτόντες των 6 ατόμων για να διευκολυνθεί ή επικοινωνία, συνεργασία και αλληλεπίδραση των συμμετεχόντων.

Οι συμμετέχοντες με τη προσέλευσή τους θα παραλάβουν ειδικό εγχειρίδιο που θα τους συνοδεύσει όλη την ημέρα του Workshop και στο οποίο αναλύονται βήμα – βήμα όλες οι έννοιες και οι ενέργειες του GIFTWORK®. Πληροφορίες: www.greatplacetowork-conference.gr.