Το ALBA Graduate Business School at The American College of Greece ενθαρρύνει και επιβραβεύει τη δημιουργικότητα μέσω του διαγωνισμού «Let Me Introduce ME» προσφέροντας τέσσερις μερικές υποτροφίες για το πρόγραμμα MSc in Marketing.

Οι συμμετέχοντες καλούνται να παρουσιάσουν τον εαυτό τους με τον πιο έξυπνο και δημιουργικό τρόπο, ώστε να αποσπάσουν τη θετική ψήφο της επιτροπής αξιολόγησης η οποία θα αποτελείται από καθηγητές και στελέχη του ALBA, αλλά και experts από την αγορά, όπως ο James Nass, CEO της Lowe Athens και ο Ανδρέας Σταϊος, Digital Director της Universal Media. Οι 10 top finalist θα ανακοινωθούν στις 25 Ιουλίου ενώ, η διαδικασία αξιολόγησης θα ολοκληρωθεί στις 31 Ιουλίου, με την ανακοίνωση των 4 νικητών.

Οι νικητές θα λάβουν υποτροφία αποκλειστικά για το ακαδημαϊκό έτος 2015-2016 (έναρξη μαθημάτων Σεπτέμβριος 2015) ενώ για να μπορέσουν να ενταχθούν στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα θα πρέπει να πληρούν τα κριτήρια ένταξης στο πρόγραμμα όπως αυτά ανακοινώνονται και ανανεώνονται στον ιστότοπο www.alba.edu.gr και να περάσουν από τη διαδικασία αίτησης και επιλογής του ALBA. Σημειώνεται ότι ο διαγωνισμός Let Me Introduce Me, πραγματοποιείται για 4η συνεχή χρόνια και μέχρι σήμερα 7 δημιουργικά άτομα έχουνε φοιτήσει με υποτροφία χάρη στις πρωτότυπες παρουσιάσεις και ιδέες τους.