Η Lidl Ελλάς διακρίθηκε, για 3η συνεχή χρονιά, ως Employer of Choice, κατακτώντας, μάλιστα, φέτος την κορυφή, ως ο πιο Επιθυμητός Εργοδότης στην Ελλάδα.

Αναλυτικότερα, πρόκειται για τη μεγαλύτερη έρευνα που διεξάγεται στην Ελλάδα από το kariera.gr, σε συνεργασία με το Τμήμα Μάρκετινγκ του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΟΠΑ), αναφορικά με τις (σ)τάσεις των νέων της Γενιάς Υ (millennials) σε σχέση με την καριέρα και την εργασία τους, στην οποία οι συμμετέχοντες κλήθηκαν να απαντήσουν με το όνομα μίας εταιρείας, σε ερώτηση ανοικτού τύπου, σχετικά με τον ιδανικό για εκείνους εργοδότη.

Με αφορμή την εν λόγω διάκριση, η Νικολέττα Κολομπούρδα, Member of the Board, HR της Lidl Ελλάς, μεταξύ άλλων, δήλωσε: «Είμαστε πραγματικά περήφανοι για την αναγνώριση αυτή. Δείχνει ότι οι millennials βλέπουν τις προσπάθειές μας να γινόμαστε όλο και καλύτεροι, ότι δουλεύουμε σκληρά με σκοπό να παραμένουμε διαχρονικά ελκυστικός εργοδότης». Σημειώνεται ότι αυτή η διάκριση έρχεται να προστεθεί στην ανάδειξη της εταιρείας ως Κορυφαίος Εργοδότης, για 4η συνεχόμενη χρονιά, από το ανεξάρτητο «Top Employers Institute» τον Φεβρουάριο του 2020.