Η πρότυπη σχολή ηγεσίας για στελέχη επιχειρήσεων στην Ελλάδα παρουσιάζει τον διεθνούς φήμης πρώην Αστροναύτη της NASA, Dr Scott Parazynski σε μια ξεχωριστή ομιλία που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 10 Ιουλίου στο ΘΕΑΤΡΟΝ, Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος».

Το Linkage Network, η κορυφαία σχολή ηγεσίας στην Ελλάδα, η οποία συμπυκνώνει την πρωτοποριακή τεχνογνωσία της Linkage, της μεγαλύτερης εταιρείας συμβούλων επιχειρήσεων σε θέματα ηγεσίας διεθνώς, μας συστήνει τον καταξιωμένο πρώην Αστροναύτη της NASA, Dr Scott Parazynski σε ένα μοναδικό μάθημα ηγεσίας. Ένας από τους πιο επιτυχημένους αστροναύτες στην ιστορία εξερεύνησης του διαστήματος, ο Dr Scott Parazynski θα αναπτύξει θέματα ηγεσίας και άντλησης δύναμης μέσα από τα προσωπικά του βιώματα και την εντυπωσιακή του εμπειρία, σε μια διαδραστική ομιλία με τίτλο «Διάστημα: Η κορυφαία εμπειρία ηγεσίας», την Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014, στο ΘΕΑΤΡΟΝ, Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος».

Ο βετεράνος πρώην Αστροναύτης της NASA και διακεκριμένος public speaker, Dr Scott Parazynski έχει καταγράψει μία εντυπωσιακή πορεία στο διάστημα, καθώς έχει συμμετάσχει σε πέντε διαστημικές πτήσεις και επτά διαστημικούς περιπάτους (συνολικά έχει περάσει 8 εβδομάδες στο διάστημα και έχει πραγματοποιήσει πάνω από 50 ώρες space walk). Αποτέλεσε ένα από τα σημαντικότερα στελέχη της NASA, έχοντας διατελέσει προϊστάμενος της υπηρεσίας EVA (Extra Vehicular Activities) ενώ ηγήθηκε της πρώτης κοινής αποστολής μακράς διαρκείας ΗΠΑ-Ρωσίας, διαμένοντας στον Ρώσικο διαστημικό σταθμό Mir.

Το 2009 κατέκτησε την κορυφή του Everest και ανακηρύχθηκε ο πρώτος αστροναύτης που πάτησε στην κορυφή του κόσμου. Επιπλέον, έχει διακριθεί με δεκάδες βραβεία και μετάλλια από τη NASA, το American Astronomical Association και άλλους μεγάλους διεθνείς οργανισμούς. Ο Dr Scott Parazynski θα αφηγηθεί -αποκλειστικά για την εκδήλωση και για πρώτη φορά στην Ελλάδα- μαζί με ανέκδοτο υλικό, ιστορίες από την εξερεύνηση του διαστήματος και εμπειρίες του στη διαχείριση κρίσιμων στιγμών, προσαρμόζοντάς τες στις αρχές του management και του leadership.

Το Linkage Network, της Linkage Greece, θα φιλοξενήσει τον κορυφαίο πρώην Αστροναύτη της NASA, πλαισιωμένο από τους ηγέτες του ελληνικού επιχειρείν με στόχο να πραγματοποιήσουν μία διαφορετική συζήτηση για την ηγεσία συγκεντρώνοντας το ενδιαφέρον του επιχειρηματικού κόσμου. Μέσα από έναν εποικοδομητικό διάλογο και την ενεργή συμμετοχή όλων, η συναρπαστική αυτή διαδικασία μάθησης υπόσχεται να οδηγήσει σε πολύτιμα συμπεράσματα και εργαλεία, με τον κορυφαίο αστροναύτη να παραδίδει ένα μάθημα Ηγεσίας προερχόμενο αυτή τη φορά από το «Διάστημα».

Η εκδήλωση πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Ελληνο-Αμερικάνικου Εμπορικού Επιμελητηρίου. Οι τιμές των εισιτηρίων ξεκινούν από 380€ (πλέον ΦΠΑ), ενώ υπάρχουν ειδικά οικονομικά πακέτα για εταιρείες και μπορείτε να τα προμηθευτείτε από την Linkage Greece (τηλέφωνο: 2108021179).

Διεύθυνση: ΘΕΑΤΡΟΝ, Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», Αίθουσα Αντιγόνη, Πειραιώς 254, Ταύρος.

Μια συναρπαστική διαδικασία Μάθησης
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Linkage Greece Αρτέμης Μυρόπουλος δηλώνει χαρακτηριστικά: «Η παρουσία του Dr. Scott Parazynski στο φετινό summer session του Linkage Network αποτελεί ιδιαίτερη τιμή και χαρά για εμάς δεδομένου ότι η πορεία του εμπνέει ανθρώπους από όλο τον κόσμο αναφορικά με τις προκλήσεις που αντιμετώπισε στη διάρκεια της καριέρας του ως αστροναύτης της NASA. Η ομιλία του θα επικεντρωθεί στην πρόκληση της ηγεσίας στο διάστημα και τη σύνδεση της με τον κόσμο των επιχειρήσεων, δίνοντας το δικό του μοναδικό στίγμα. Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν ενεργά στο πάνελ Γενικοί Διευθυντές από Ελληνικές και Πολυεθνικές επιχειρήσεις, οι οποίοι θα υποβάλουν αλλά και θα δεχτούν ερωτήσεις από τον αστροναύτη, σε θέματα ηγεσίας δημιουργώντας έναν ενδιαφέρον διάλογο. Οι ερωτήσεις των ανωτάτων στελεχών μπορούν να προέρχονται είτε από τους ίδιους είτε από τα στελέχη τους με στόχο την ενεργή συμμετοχή όλων σε αυτή τη συναρπαστική διαδικασία μάθησης».

Περισσότερα στοιχεία για τη Linkage Greece:
Πρόκειται για τη μεγαλύτερη εταιρεία στην Ελλάδα στο χώρο της συμβουλευτικής επιχειρήσεων, η οποία αναπτύσσει ηγέτες του μέλλοντος παρέχοντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες στρατηγικής, ανάπτυξης μεθοδολογίας και εκπαίδευσης στελεχών. Μέσα από τη σχολή ηγεσίας, Linkage Network, η Linkage Greece διοργανώνει θεματικές ομιλίες επιφανών διεθνών προσωπικοτήτων που γνωρίζουν εντυπωσιακή ανταπόκριση από το κοινό στην Ελλάδα και αποτελούν πυρήνες εξειδικευμένης γνώσης από τους παγκόσμιους πρωταγωνιστές.

  • Τα δύο προηγούμενα έτη διοργανώθηκαν με μεγάλη επιτυχία: το summer session 2012 με ομιλητή τον Nando Parrado και θέμα: «Miracle in Andes: Surviving the Andes Plane Crash» και
  • το summer session 2013 όπου πραγματοποιήθηκε η ενθουσιώδης ομιλία με τον Zeljko Obradovic με τίτλο «Selecting & Coaching: The Art of Creating Champions».