Περισσότερα από 100 στελέχη - μέλη του Linkage Network απόλαυσαν στις 4 Μαΐου τον Harley Ostis, VP της Linkage, στο πλαίσιο της διεξαγωγής του διαδραστικού Workshop «Strategy Thinking».

Έμμεσος φιλοξενούμενος της εκπαίδευσης ήταν ο Dr Michael Porter, ο οποίος επέστησε την προσοχή των στελεχών στις παγίδες που πέφτουν συχνά οι οργανισμοί ως προς το σχεδιασμό της στρατηγικής.

Όπως είπε χαρακτηριστικά: «Πολλοί συγχέουν τη στρατηγική με τη φιλοδοξία ή με τους στόχους παραβιάζοντας τη βαθύτερη αρχή της. Η στρατηγική μας πρέπει να συνδέεται με το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα και τη μοναδικότητα που έχει ο κάθε οργανισμός». Καταδικάστηκε η «στρατηγική συρραπτικού» και όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο H. Ostis δεν υπάρχει π.χ. καλό Marketing αλλά Marketing που είναι καλό για τη στρατηγική του συγκεκριμένου οργανισμού.

Το Linkage Network απαριθμεί πλέον περισσότερα από 120 εγγεγραμμένα μέλη, senior managers όλων των κλάδων της αγοράς, τα οποία αναπτύσσουν μέσα από το Network τις Ηγετικές τους Δεξιότητες. Τα μέλη του Network παρακολουθούν ζωντανές ή δορυφορικές εκπαιδεύσεις με κορυφαίους Thought Leaders σε υλικό που έχουν αναπτύξει μόνο για τη Linkage, επικοινωνούν μέσα από ειδικό intranet με στελέχη όλου του κόσμου, ανταλλάσσουν βέλτιστες πρακτικές και μοιράζονται προβληματισμούς.

Η επόμενη συνάντηση των μελών του Linkage Network έχει προγραμματιστεί στις 17 Ιουνίου, όπου θα πραγματοποιηθεί ζωντανή δορυφορική σύνδεση (Live Broadcast) με τον Malcolm Gladwell (2ο καλύτερο business thinker) στο θέμα «Why People are Successful». Για περισσότερες πληροφορίες: www.linkageinc.com.