Την Πέμπτη 4 Ιουλίου, η Linkage Greece διοργανώνει το ετήσιο leadership event, όπου ο Mike Abrashoff, καταξιωμένος πρώην Κυβερνήτης του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ, θα ταξιδέψει το κοινό μεταφέροντας βιωματικές ιστορίες ηγεσίας και αποφασιστικότητας.

Ο ίδιος θα εστιάσει στο πώς η Ηγεσία μπορεί να δημιουργήσει εταιρική κουλτούρα που μπορεί να οδηγήσει σε εξαιρετικές αποδόσεις. Στη 2ωρη ομιλία του, μεταξύ άλλων, θα αναφερθεί στο πώς ένας ηγέτης μπορεί με το ίδιο προσωπικό και τις ίδιες δυνάμεις, να δημιουργήσει πρωτιές και να γίνει μοναδικό case study αλλά και για το πώς η ηγεσία μπορεί να δημιουργήσει την ιδανική εταιρική κουλτούρα η οποία με τη σειρά της μπορεί να οδηγήσει σε εξαιρετικές αποδόσεις.

Στο πλαίσιο της ομιλίας, η Founder & Managing Partner της FocusBari, Ξένια Κούρτογλου, θα παρουσιάσει τα αποτελέσματα έρευνας με τίτλο: «Συνεργασία Ηγεσίας Ιδιωτικού & Δημόσιου Τομέα: Υπάρχει Ελπίδα;», απαντώντας σε κρίσιμα ερωτήματα όπως ποια είναι τα χαρακτηριστικά του ιδανικού Ηγέτη οργανισμών στη σύγχρονη εποχή, πόσο κοντά είναι τα στελέχη ηγεσίας του Ιδιωτικού και του Δημόσιου Τομέα, πόσο διατεθειμένοι είναι οι Ηγέτες του Ιδιωτικού Τομέα να συνεργαστούν με το Δημόσιο, και αν υπάρχει ελπίδα τέτοιας συνεργασίας και με ποιες προϋποθέσεις. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Μουσικής, 17:00-20:00.