Η L’Oréal Hellas αναδείχθηκε, για δεύτερη συνεχή χρονιά, σε Top Employer για το 2020, από το ανεξάρτητο Ινστιτούτο «Top Employers», για την αριστεία της στις εργασιακές συνθήκες και τις πρακτικές ανθρωπίνου δυναμικού. Επισημαίνεται ότι κύριο μέλημα των οργανισμών που πιστοποιούνται ως Top Employers αποτελεί το να προσφέρουν το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στους εργαζομένους τους, μέσα από μια σειρά πρακτικών ανθρώπινου δυναμικού, οι οποίες θέτουν τον άνθρωπο στο επίκεντρο.

Για την διάκριση αυτή, ο Mehdi Khoubbane, Γενικός Διευθυντής της L’Oréal Hellas, μεταξύ άλλων, δήλωσε: «Πιστοί στην αποστολή της L’Oréal να προσφέρει «Ομορφιά Για Όλους», δημιουργήσαμε ένα εργασιακό περιβάλλον μέσα στο οποίο οι άνθρωποί μας θα μπορούν να αναπτύξουν τις ικανότητές τους, να ανακαλύψουν νέα ταλέντα και να εξερευνήσουν τη δημιουργικότητά τους».

Από την πλευρά του, ο David Plink, CEO του Ινστιτούτου Top Employers, ανέφερε σχετικά: «Για να αναγνωριστεί ένας οργανισμός ως Top Employer, οφείλει να αποδείξει ότι οι στρατηγικές ανθρώπινου δυναμικού που εφαρμόζει, εμπλουτίζουν την εργασιακή πραγματικότητα των εργαζομένων του. Οι πιστοποιημένοι συμμετέχοντες αποτελούν παραδείγματα αφοσίωσης στις πρακτικές ανθρώπινου δυναμικού, καθώς δεσμεύονται συνεχώς να ενδυναμώνουν τους εργαζόμενους τους, προσφέροντάς τους έναν καλύτερο επαγγελματικό κόσμο».