Η L’Oréal Hellas πραγματοποίησε στις 14 Ιουνίου, την Ημέρα Εθελοντικής Προσφοράς «Citizen Day», μία ημέρα εθελοντισμού προς την κοινωνία, η οποία προσκαλεί τους εργαζόμενους να αφιερώσουν μία ολόκληρη εργάσιμη ημέρα για να υποστηρίξουν με την προσωπική τους συμμετοχή και ενέργεια το έργο κοινωνικών και περιβαλλοντικών οργανισμών ή ΜΚΟ.

Φέτος είναι η 10η συνεχόμενη χρονιά που η L’Oréal Hellas διοργανώνει αυτή τη δράση, όπου περισσότεροι από 180 εργαζόμενοι της εταιρείας υποστήριξαν το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή-Ελλάδος) στο Citizen Day 2019 προετοιμάζοντας το ενημερωτικό υλικό του οργανισμού προς αποστολή στα σχολεία σε όλη την Ελλάδα. Σημειώνεται ότι σε επίπεδο Ομίλου, η L’Oréal γιορτάζει επίσης τη 10η επέτειο του Citizen Day με πάνω από 1 εκατομμύριο ώρες εθελοντικής εργασίας.

Με αφετηρία το 2010, η Ημέρα Εθελοντικής Προσφοράς έχει δώσει την ευκαιρία σε υπαλλήλους από περίπου 65 χώρες να προσφέρουν αθροιστικά πάνω από ένα εκατομμύριο ώρες εθελοντικής εργασίας σε εκατοντάδες Μη Κυβερνητικούς Οργανισμούς και τους ωφελούμενούς τους. Κάθε χρόνο, περίπου 30.000 υπάλληλοι συμμετέχουν σε διάφορες πρωτοβουλίες αλληλεγγύης κατά τη διάρκεια της ημέρας Citizen Day.