Για ένατη συνεχόμενη χρονιά, η L’Oreal Hellas διοργάνωσε την Ημέρα Εθελοντικής Προσφοράς «Citizen Day», που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 22 Ιουνίου.

Πρόκειται για μια Δράση αφιερωμένη στον εθελοντισμό, που επιτρέπει στους εργαζόμενους να αφιερώνουν μια ολόκληρη εργάσιμη ημέρα για να βοηθήσουν με την προσωπική τους συμμετοχή το έργο μη κερδοσκοπικών οργανισμών με κοινωνικό ή περιβαλλοντικό χαρακτήρα. Στο πλαίσιο της φετινής Δράσης, οι εργαζόμενοι της L’Oreal Hellas ένωσαν τις δυνάμεις τους με το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), με σκοπό να κάνουν πραγματικότητα τις ευχές παιδιών που πάσχουν από πολύ σοβαρές ασθένειες.

Περισσότεροι από 200 εργαζόμενοι της L’Oreal Hellas, με την καθοδήγηση του Make-A-Wish, έβαλαν τη δημιουργική τους σκέψη σε δράση, σχεδιάζοντας με φαντασία, αγάπη και ευαισθησία, το λεπτομερές πλάνο υλοποίησης μια σειράς ευχών παιδιών που μάχονται ενάντια σε σοβαρές ασθένειες. Η L’Oreal Hellas, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο τον αντίκτυπο της Δράσης, υιοθέτησε όλες τις ευχές που άγγιξαν δημιουργικά οι εργαζόμενοί της, εξασφαλίζοντας έτσι την άμεση υλοποίησή τους.