Την Πέμπτη 28 Ιανουαρίου, στο ξενοδοχείο Grande Bretagne, το «CEO Clubs Greece» διοργανώνει για τα μέλη του και προσκεκλημένους CEOs ημερίδα με θέμα «τη χειραγώγηση του φόβου στην ηγεσία».

Κορυφαίοι ομιλητές, σε αυτό το πρώτο Luncheon / Roundtable Forum που οργανώνει το Club, είναι οι Dr. Srini Pillay και Hendre Coetzee, ερευνητές της λειτουργίας του ανθρώπινου εγκεφάλου (neuroscientists) και executive coaches. Οι ομιλητές του Forum, θα δώσουν συμβουλές για το πώς ένας CEO μπορεί να ελέγχει και να εξουδετερώνει την υπερβολική του πίεση και το άγχος ώστε να παίρνει ψύχραιμες και σωστές αποφάσεις, εξασφαλίζοντας την προσωπική του ισορροπία και την υγεία της επιχείρησής του.

Μετά την ολοκλήρωση των ομιλιών θα ακολουθήσει συζήτηση στρογγυλής τραπέζης και συνεργασία ανάμεσα στους συμμετέχοντες CEOs με την παρουσία των ομιλητών και ειδικά επιλεγμένων συντονιστών.

Η εκδήλωση αποτελεί την πρώτη από τις έξι θεματικές που θα πραγματοποιηθούν από το Club μέσα στο 2010 και οι οποίες θα καλύψουν επίκαιρα θέματα που ενδιαφέρουν τους επικεφαλής επιχειρήσεων σήμερα.