Η ManpowerGroup αναγνωρίστηκε για 10η συνεχή χρονιά ως μια από τις πλέον Ηθικές Εταιρείες στον Κόσμο (World’s Most Ethical Company) από το Ινστιτούτο Ethisphere, παγκόσμιο ηγέτη στον ορισμό και στην εξέλιξη των ηθικών επιχειρηματικών πρακτικών.

Η ManpowerGroup έλαβε κορυφαία βαθμολογία για την κουλτούρα, την ηγεσία και φήμη καθώς και την εταιρική της υπευθυνότητα. «Η εταιρεία μας ιδρύθηκε και βασίζεται εδώ και 70 χρόνια σε ισχυρές ηθικές βάσεις, οι οποίες παραμένουν μέχρι και σήμερα πιο επίκαιρες από ποτέ», δήλωσε ο Jonas Prising, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της ManpowerGroup.

«Οι ηγέτες μας έθεσαν το πλαίσιο και εμείς είμαστε υπεύθυνοι για τη διατήρηση των ηθικών μας αξιών, δημιουργώντας μια κουλτούρα όπου οι άνθρωποι μπορούν να αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητές τους. Όπως πολλοί άλλοι οργανισμοί, βλέπουμε πως τα υψηλά ηθικά πρότυπα, η εμπιστοσύνη και η διαφάνεια γίνονται ολοένα και πιο σημαντικά για όλους τα εμπλεκόμενα μέρη όπως είναι οι επενδυτές, οι πελάτες και ιδιαίτερα οι εργαζόμενοι. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είμαστε στην ευχάριστη θέση να αναγνωριζόμαστε για 10η συνεχή χρονιά ως μια από τις πλέον Ηθικές Εταιρείες στον Κόσμο».