Η ManpowerGroup Ελλάδας, ως επίσημος ServiceNow Placement Partner, ανακοίνωσε την έναρξη της δεύτερης ServiceNow Ακαδημίας για το 2024, στις 23 Αυγούστου. Η νέα αυτή Ακαδημία, όπως και η προηγούμενη, απευθύνεται τόσο σε εταιρείες που επιθυμούν να στελεχώσουν τις ομάδες τους με πιστοποιημένους ServiceNow Consultants και Developers, όσο και σε εταιρείες και Οργανισμούς που θέλουν να εκπαιδεύσουν το υπάρχον προσωπικό τους.

Σύμφωνα με την εταιρεία, η εκπαίδευση θα διαρκέσει 2,5 μήνες και θα πραγματοποιηθεί στα αγγλικά, ενώ οι συμμετέχοντες θα προετοιμαστούν και θα πιστοποιηθούν στις πιστοποιήσεις CSA και CIS-ITSM. Επιπλέον, θα έχουν πρόσβαση στο NowLearning Portal και σε όλα τα σχετικά Micro-Certifications της ServiceNow. Η προθεσμία υποβολής ενδιαφέροντος των εταιρειών για την Ακαδημία είναι η 24η Ιουλίου 2024. Να σημειωθεί ότι οι Tech Academies της ManpowerGroup Ελλάδας αποτελούν επίσημο RiseUp Συνεργάτη Στελέχωσης της ServiceNow.

Μέσω αυτής της συνεργασίας, οι Tech Academies υποστηρίζουν την παγκόσμια πρωτοβουλία RiseUp της ServiceNow, με στόχο την εκπαίδευση ενός εκατομμυρίου ανθρώπων στην πλατφόρμα της εταιρείας μέχρι το τέλος του 2024. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η ServiceNow παρέχει τη δυνατότητα στις Tech Academies «να ενημερώνονται για τις τεχνικές δεξιότητες που χρειάζονται οι πελάτες τους, επιτρέποντάς τους να ανταποκριθούν πιο άμεσα στις ανάγκες αυτές. Αυτό εξασφαλίζει πρόσβαση σε υψηλής ποιότητας ταλέντα για τη ServiceNow, ενώ ταυτόχρονα ανοίγει την πόρτα για καλύτερες και υψηλότερα αμειβόμενες θέσεις εργασίας για τους υποψηφίους».

Υπενθυμίζεται ότι οι Tech Academies δημιουργήθηκαν από τη ManpowerGroup Ελλάδας και περιλαμβάνουν μια σειρά από προγράμματα εκπαιδεύσεων που έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν ακριβώς τις γνώσεις και δεξιότητες που απαιτεί η αγορά εργασίας σήμερα σε απόφοιτους STEM γενικότερα, αλλά και σε υφιστάμενους εργαζόμενους εταιρειών στον κλάδο της Τεχνολογίας.