Σε νέα εποχή εισέρχεται η ManpowerGroup Ελλάδας, εγκαινιάζοντας τα νέα της γραφεία επί της Λεωφόρου Αλεξάνδρας 128-130 στους Αμπελόκηπους.

Ειδικότερα, τα σύγχρονα γραφεία της εταιρείας, συνοδεύουν την στρατηγική και τη φιλοσοφία της για τεχνολογική υπεροχή υποδομής και φιλικό ως προς το περιβάλλον πλαίσιο λειτουργίας, ενώ έχουν σχεδιαστεί για να υποδεχθούν τους υποψηφίους, προσδίδοντας μια άνετη και θετική εμπειρία, ειδικά κατά τη διάρκεια της συνέντευξης. Επιπλέον, όλες οι αίθουσες διαθέτουν τεχνολογική υποστήριξη σύγχρονων προδιαγραφών, προκειμένου να ανταποκρίνονται στις ανάγκες των πελατών και των συνεργατών.

«Στη ManpowerGroup πιστεύουμε ότι οι άνθρωποι είναι ο βασικός πόρος με τον οποίο εξελίσσεται η αγορά», δηλώνει ο CEO της εταιρείας, Χαράλαμπος Καζαντζίδης, και προσθέτει ότι: «Το νέο, πιο ανοικτό, προηγμένο και οικολογικό περιβάλλον, μας δίνει την ευκαιρία να αντιμετωπίσουμε διαφορετικά το χώρο στον οποίο εργαζόμαστε, να διευρύνουμε τους ορίζοντές μας, να συνεργαστούμε πιο στενά και αποτελεσματικά και να ανταλλάξουμε απόψεις με υποψήφιους, εργαζόμενους, συνεργάτες και πελάτες». Επισημαίνεται ότι η πορεία ανάπτυξης της ManpowerGroup στην ελληνική αγορά, ενισχύεται και από τη νέα ιστοσελίδα www.manpowergroup.gr.