Με το σύνθημα «Το δικό σου αύριο αρχίζει σήμερα», η Mars Greece υποδέχθηκε στα γραφεία της 20 φοιτητές του Μεταπτυχιακού Προγράμματος ΜΒΑ International του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, στο 1ο Business Day που διοργάνωσε η εταιρεία.

Συγκεκριμένα, η Mars άνοιξε τα γραφεία της και προσκάλεσε τους φοιτητές του ΜΒΑ International σε έναν διάλογο με τα ανώτερα στελέχη της εταιρείας, παρουσιάζοντας την εταιρική της φιλοσοφία. Επίσης, σε αυτή την πρώτη συνάντηση με την εταιρεία, οι φοιτητές είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με το Management Team της Mars και να ενημερωθούν, τόσο για τις τάσεις και προοπτικές που διαμορφώνονται τα τελευταία χρόνια στον χώρο του FnB, όσο και τις ευκαιρίες καριέρας και σταδιοδρομίας που παρέχει η εταιρεία.

H Γεωργία Καρούντζου, Corporate Affairs Director, Mars Multisales East Med, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που είχαμε την ευκαιρία να υποδεχθούμε στα γραφεία μας τα αυριανά στελέχη της αγοράς, νέους ανθρώπους με γνώσεις, πάθος, όραμα και φρέσκιες ιδέες, και να τους δείξουμε τι σημαίνει να αποτελεί κανείς μέλος της οικογένειας Mars».