Νέες ευκαιρίες επαγγελματικής εμπειρίας και εκπαίδευσης προσφέρει και φέτος, για 4η συνεχόμενη χρονιά, η εταιρεία Mars σε απόφοιτους πανεπιστημιακών σχολών, μέσω του προγράμματος Mars Leadership Experience.

Πρόκειται για ένα τριετές πρόγραμμα που δίνει στους συμμετέχοντες τη δυνατότητα να αποκτήσουν πολύτιμες γνώσεις και δεξιότητες, αναλαμβάνοντας ενεργό ρόλο σε θέσεις ευθύνης στην Ελλάδα και σε 50 ακόμα χώρες όπου έχει παρουσία η Mars.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο φετινό πρόγραμμα μέχρι τις 29 Μαρτίου και όσοι επιλεγούν θα ζήσουν μια ιδιαίτερη εμπειρία, γνωρίζοντας τα προϊόντα, τις λειτουργίες και τις δομές μιας δυναμικής εταιρείας όπως η Mars, που εκπροσωπεί παγκοσμίως μερικά από τα πιο αγαπημένα brands.

Παράλληλα, οι συμμετέχοντες θα έχουν την πλήρη καθοδήγηση και υποστήριξη των αντίστοιχων τμημάτων της εταιρείας, γεγονός που θα τους επιτρέψει να καλλιεργήσουν τα ταλέντα τους και να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους. Η Ελίνα Παπαθανασίου, People & Organization Director Mars East Med, δήλωσε μεταξύ άλλων: «Η Mars είναι μια εταιρεία με παρουσία σε 80 χώρες και πάνω από 115.000 εργαζόμενους. Αυτοί είναι και οι κύριοι εκφραστές των Πέντε Αρχών της Mars και του οράματός μας.

Βασικό μέλημά μας είναι να δημιουργούμε ένα περιβάλλον εργασίας που τους επιτρέπει να αναπτύσσονται και να εξελίσσονται διαρκώς σε επαγγελματικό, αλλά και προσωπικό επίπεδο. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα εντάσσεται στη συνολική φιλοσοφία της εταιρείας και κάθε απόφοιτος του προγράμματος είναι για εμάς ένας μελλοντικός ηγέτης. Αυτό συμβαίνει καθώς κατά τη διάρκεια του προγράμματος οι συμμετέχοντες αποκτούν πραγματικά πολύτιμη γνώση και εμπειρία».