Η ΑΙΜ ξεκίνησε συνεργασία με την αλυσίδα super market Μασούτης, η οποία αφορά στην στήριξη του προγράμματος #KickOffBusiness του οργανισμού Mexoxo, πρόγραμμα που βοηθάει γυναίκες από 18-45 ετών να πραγματοποιήσουν το πρώτο τους βήμα στο επιχειρείν, εφοδιάζοντάς τις με τις κατάλληλες γνώσεις και δεξιότητες.

Oι συμμετέχουσες στο πρόγραμμα είχαν την ευκαιρία να παρευρεθούν σε δύο διαδικτυακές συναντήσεις, που κάλυπταν βασικά επιχειρηματικά βήματα. Στο πλαίσιο του προγράμματος δε, από το Μάρτιο μέχρι και τον Ιούλιο που αυτό ολοκληρώθηκε, δημιουργήθηκε στο Μασούτη ένας χώρος, στον οποίο οι παρευρισκόμενες μπορούσαν να βρουν τα μηνύματα της ενέργειας, «τα οποία είχαν ως στόχο να γεμίσουν τις γυναίκες με αισιοδοξία και λαμπερά χαμόγελα, δίνοντας την κινητήρια δύναμη της επαγγελματικής επιτυχίας και ανέλιξης για την επίτευξη των στόχων τους», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της ΑΙΜ.

Οι πελάτισσες του super market, είχαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν, να ενημερωθούν σχετικά με την συνεργασία της ΑΙΜ με τον οργανισμό Mexoxo, καθώς και να λάβουν μέρος στην κλήρωση για να συμμετάσχουν στο νέο κύκλο του προγράμματος #KickOffBusiness. Η ΑΙΜ, στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας θέλησε να προσεγγίσει περισσότερες νέες γυναίκες επιχειρηματίες, επικοινωνώντας την ενέργεια μέσω ενημερωτικού υλικού που υπήρχε στα super market Μασούτης.