Το Great Place to Work® Institute Hellas, σε συνεργασία με την BOUSSIAS διοργανώνει συνέδριο με θέμα "Learning from the Best. Best Workplaces Practices".

Το Great Place to Work® Institute Hellas, σε συνεργασία με την BOUSSIAS και το περιοδικό HR Professional διοργανώνει το πρώτο του συνέδριο στις 29 Ιουνίου με θέμα “Learning from the Best. Best Workplaces Practices”.

Έμπειρα στελέχη από επιχειρήσεις που έχουν βραβευτεί μεταξύ των καλύτερων της Ελλάδας, της Ευρώπης αλλά και της Αμερικής για το εξαιρετικό εργασιακό τους περιβάλλον, θα παρουσιάσουν τις καλύτερες πρακτικές τους και θα μοιραστούν την εμπειρία τους με τους παρευρισκόμενους.

Στόχος της εκδήλωσης είναι η παρουσίαση καίριων θεμάτων που αφορούν στη δημιουργία ενός εξαιρετικού εργασιακού περιβάλλοντος, από στελέχη που έχουν ήδη αντιμετωπίσει τις ανάγκες και τα προβλήματα του χώρου τους και μπορούν να παραθέσουν με ακρίβεια τις αποτελεσματικότερες λύσεις, τις προσεγγίσεις που προσφέρουν άμεσα αποτελέσματα και τις τακτικές προς αποφυγή.