Συγκίνησε , συνεπήρε και στο τέλος «ανέβασε» πολύ ψηλά τους 140 και πλέον συμμετέχοντες της Ημερίδας που οργάνωσε η TMS -Training με την Burns στο Συνεδριακό κέντρο της ΑΤΕ στο Καστρί.

Αιχμηρές και ουσιαστικές οι παρεμβάσεις του πάνελ που συντόνισε ο Τάσος Τέλογλου και απαρτιζόταν από τους : Νίκο Βερνίκο, Ρένο Χαραλαμπίδη, Γιώργο Μηνούδη, Αλέξη Χαρισιάδη και Παναγιώτη Κοτρωνάρο.

Ενδεικτικά, στο πλαίσιο της ημερίδας αναφέρθηκαν τα εξής:
«Ένας Ηγέτης γνωρίζει ότι η αποστολή του ολοκληρώνεται μόνο όταν μια επιτυχημένη ‘’ανάβαση’’ στην κορυφή , συνοδεύεται και από μια ασφαλή κατάβαση -επιστροφή στην βάση».

«Η ομάδα που προορίζεται για μεγάλα επιτεύγματα -την απαρτίζουν εν δυνάμει ηγέτες – αλλά όλοι έχουν εμπιστευθεί αυτόν που τους εμπνέει και τους οδηγεί με συνέπεια και ασφάλεια στον τελικό στόχο».

«Οι Ηγέτες  βλέπουν ευκαιρίες μέσα στην κρίση».

«Ο Ηγέτης έχει δικαίωμα να φοβάται αλλά δεν έχει δικαίωμα να αποτύχει επειδή φοβήθηκε».

«Η τελική κορυφή δεν κατακτιέται αν πρώτα δεν έχουμε κατακτήσει πολλούς ενδιάμεσους στόχους -κορυφές. Έτσι αποκτούμε αυτοπεποίθηση , τεχνικές γνώσεις και συναίσθηση του αθροίσματος των προβλέψιμων και μη, δυσκολιών».

«Όσο πιο αποτελεσματικοί γινόμαστε τόσο αυξάνουμε την ικανότητα μας να αντιμετωπίσουμε τη σύνθετη κρίση που βιώνουμε σήμερα σαν επαγγελματίες και σαν στελέχη».