Την πρωτοβουλία «1 στους 8» εγκαινίασε η McDonald’s, θέλοντας να γιορτάσει το γεγονός πως ένας στους οκτώ Αμερικανούς έχει εργαστεί για την εταιρεία. Ειδικότερα, τα μέλη της πρωτοβουλίας «1 στους 8» θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν εκδηλώσεις, να γίνουν μέντορες κ.ά.

Στο πλαίσιο αυτό, η McDonald’s δημιούργησε καμπάνια που αποτελείται εξ ολοκλήρου από τους εργαζομένους των εστιατορίων της, αναδεικνύοντας τις πραγματικές τους ιστορίες, με προβολή σε TV, Social Media κ.ά..

Επιπρόσθετα, η εταιρεία διοργάνωσε την πρώτη γιορτή επιστροφής για τη δράση «1 στους 8», στη Νέα Υόρκη, στην οποία, μεταξύ άλλων, παρευρέθηκαν ο συγγραφέας best-seller των New York Times και εκπαιδευτής, Peloton Cody Rigsby, ο σεφ του εστιατορίου, Harold Villarosa και η τηλεοπτική παρουσιάστρια, ηθοποιός και επιχειρηματίας Alejandra Espinoza.

Αφορμή για τη δράση «1 στους 8» ήταν ένα limited-edition μπουφάν letterman, σχεδιασμένο από τον «απόφοιτο» της McDonald’s και ιδρυτή της μάρκας lifestyle Robotic Minds Concept, Kendall Hurns, ενώ για κάθε σακάκι που πωλείται, η McDonald’s θα συνεισφέρει οικονομικά ώστε να βοηθήσει τα μέλη της να επιτύχουν τις φιλοδοξίες τους.

(Πηγή: MediaPost)