Η Ιντεάλ Στάνταρντ ΑΒΕΕ σε συνεργασία με τη SELECT HELLAS GROUP (σύντομα Randstad Hellas) προσέφερε στους εργαζομένους που επηρεάζονται από την παύση της λειτουργίας της παραγωγικής της μονάδας στη Ριτσώνα, πρόγραμμα επαγγελματικής επανατοποθέτησης (Outplacement) διάρκειας τριών μηνών.

Το πρόγραμμα προσφέρθηκε σε όλους τους εμπλεκομένους εργαζομένους, μεταξύ των οποίων στελέχη διοίκησης, εργάτες παραγωγής και αποθήκης, ηλεκτρολόγοι, και προσωπικό που απασχολείται στο λογιστήριο και το τμήμα Ανθρωπίνου Δυναμικού.

Το πρόγραμμα είχε μεγάλη συμμετοχή, αλλά και σημαντικά αποτελέσματα, καθώς πολλοί εργαζόμενοι απασχολούνται, ήδη, σε άλλες επιχειρήσεις.

Στόχος του προγράμματος επαγγελματικής επανατοποθέτησης είναι η υποστήριξη των εργαζομένων στην εξεύρεση της επόμενης θέσης εργασίας στην ευρύτερη περιοχή της Χαλκίδας, καθώς και σε άλλες περιοχές ανά περίπτωση (μηχανικοί, στελέχη και προσωπικό άλλων τμημάτων).

Η διαδικασία βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη, καθώς η Ideal Standard ανταποκρινόμενη στη μεγάλη συμμετοχή του προσωπικού -συνολικά συμμετείχαν 120 εργαζόμενοι- παράτεινε το πρόγραμμα κατά ένα μήνα.

Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει να προσλάβετε κάποιον εργαζόμενο, η SELECT HELLAS δε θα διεκδικήσει αμοιβή δεδομένου ότι αυτή καλύπτεται από τους εργοδότες τους.

Οι ενδιαφερόμενες εταιρείες μπορούν να επικοινωνήσουν με την  Iζαμπέλ Μοζέρ (υπεύθυνη του έργου και HR Senior Consultant της SELECT HELLAS – RANDSTAD) στέλνοντας email στο [email protected] για οποιαδήποτε διευκρίνιση.