Το ΚΟΛΛΕΓΙΟ ATHENS GSM πραγματοποίησε, στο αμφιθέατρο Άγγελος Γουλανδρής του κέντρου «Γαία» την τελετή απονομής των μεταπτυχιακών τίτλων 2010, σύμφωνα με το εθιμοτυπικό αποφοίτησης του NOTTINGHAM TRENT UNIVERSITY.

Τις απονομές στους αποφοίτους της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης έκανε ο Καθηγητής Neil Gorman, πρύτανης του NOTTINGHAM TRENT UNIVERSITY. Οι τίτλοι σπουδών που απονεμήθηκαν ήταν Executive MBA, MBA, MBA in Health Services Management και Master of Science.

Χαιρετισμό στην εκδήλωση απεύθυνε ο international consultant και συγγραφέας του βιβλίου «Nice Capitalism», Κωνσταντίνος Κατάρας, ο οποίος αναφέρθηκε στο έργο που έχει επιτελέσει επί 40 χρόνια το ΚΟΛΛΕΓΙΟ ATHENS GSM στην αγορά εκπαίδευσης. Η τελετή αποφοίτησης κορυφώθηκε με τη βράβευση των καλύτερων φοιτητών του ακαδημαϊκού έτους 2009- 2010. Την τελετή παρακολούθησαν σημαντικοί εκπρόσωποι της ακαδημαϊκής και της επιχειρηματικής κοινότητας καθώς και συγγενείς και φίλοι των αποφοίτων.

Η έναρξη της επόμενης ακαδημαϊκής σειράς για όλα τα προγράμματα του ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ATHENS GSM, θα γίνει τον Οκτώβριο του 2010, ενώ η διαδικασία των εγγραφών βρίσκεται σε εξέλιξη, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προγράμματα και τις προϋποθέσεις εγγραφής μπορείτε να επικοινωνείτε στην Αθήνα με την Κυριακή Μαυρίκου στο 210 3223352- 3 και στη Θεσσαλονίκη με την Αλεξάνδρα Δημαρέλλη στο 2310 227119.