Επιστρέφει για 5η συνεχόμενη χρονιά το Employability Fair από το Mediterranean college.

Συγκεκριμένα, την Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2017, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων στο Γκάζι, το 5ο Employability Fair, Ελληνικές & Πολυεθνικές εταιρείες συναντώνται για να προσφέρουν δεκάδες θέσεις εργασίας και πρακτικής. Θα πραγματοποιηθούν εξειδικευμένα δωρεάν θεματικά σεμινάρια & workshops, ενώ ένα CV Center θα λειτουργεί τη συγκεκριμένη ημέρα, για τη δημιουργία ενός αποτελεσματικού βιογραφικού.

Το MC-Employability Fair έχει εδραιωθεί τα τελευταία χρόνια ως ένα εκ των Job Fair που λαμβάνουν χώρα στην Αθήνα. Ενδεικτικά, αναφέρεται ότι στη διοργάνωση του Employability Fair 2016, συμμετείχαν 40 εταιρείες, προσήλθαν περισσότεροι από 1.500 επισκέπτες και κατατέθηκαν πάνω από 2.000 βιογραφικά.

Η εν λόγω διοργάνωση εντάσσεται στις δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Υπευθυνότητας του Mediterranean College και αποτελεί μέρος του MC-Employability Scheme, του Σχεδίου Απασχολησιμότητας που έχει αναπτύξει το Κολλέγιο με στόχο να ενισχύσει τις δεξιότητες των φοιτητών του, ώστε να καταστούν απασχολήσιμοι στην σύγχρονη αγορά εργασίας.