Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η 1η Έκθεση Επαγγελματικού Προσανατολισμού «Employability Fair» που διοργάνωσε τo Mediterranean College, στην «Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων στο Γκάζι στις 16 και 17 Σεπτεμβρίου 2013.

Το «Employability Fair 2013», μία από τις μεγαλύτερες εκθέσεις καριέρας και επαγγελματικού προσανατολισμού, πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη του Κέντρου Επιχειρηματικότητας του Κολλεγίου. Για δύο συνεχόμενες ημέρες, η έκθεση καριέρας και οι παράλληλες δράσεις, φιλοξενήθηκαν στο Κτίριο Μηχανουργείο στην «Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων καθώς και στο Αμφιθέατρο «ΑΘΗΝΑ 9.84», προσελκύοντας χιλιάδες επισκέπτες. Στόχος της έκθεσης ήταν η ενίσχυση της επαγγελματικής αποκατάστασης και απασχολησιμότητας των νέων της χώρας μας.

Πιο συγκεκριμένα, το «Employability Fair» και οι παράλληλες δράσεις, ολοκληρώθηκαν με την ενεργό συμμετοχή 1.850 και πλέον επισκεπτών που αναζητούσαν εργασία αλλά και ενίσχυση των επαγγελματικών τους δεξιοτήτων. Πραγματοποιήθηκαν Ημέρες Καριέρας με προσφορά θέσεων εργασίας και πρακτικής άσκησης από 45 κορυφαίες εταιρείες, δώδεκα ανοικτά σεμινάρια, παράλληλα workshops, συμβουλευτική καριέρας, έκθεση φοιτητών και πολλά άλλα events. Στα highlights της διοργάνωσης συμπεριλαμβάνεται ο διαγωνισμός Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας 2013.