Η Μέλισσας Κίκιζας διακρίθηκε για 5η χρονιά ανάμεσα στις 25 εταιρείες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον, αποσπώντας το Βραβείο «Best Workplaces 2019».

Η προσήλωση της εταιρείας στις αξίες που τη χαρακτηρίζουν από την πρώτη ημέρα λειτουργίας της αλλά και ο ανθρωποκεντρικός της χαρακτήρας είναι τα στοιχεία εκείνα που την έχουν οδηγήσει στη σημερινή της θέση, όχι μόνο ως leader της κατηγορίας της αλλά και ως μία εταιρεία που θέτει στην πρώτη γραμμή του ενδιαφέροντος της, την ποιότητα. Την ποιότητα των προϊόντων της, αλλά και την ποιότητα της σχέσης της με τους εργαζομένους της.

«Για τη Μέλισσας Κίκιζας οι άνθρωποί της είναι το σημαντικότερο περουσιακό της στοιχείο εδώ και 70 χρόνια», δήλωσε η Έφη Μήλα, Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού Μέλισσας Κίκιζας. «Διαχρονικός στόχος μας είναι οι άνθρωποι μας να νιώθουν ότι εργάζονται σε έναν οργανισμό που ενθαρρύνει την ανοικτή, αμφίδρομη επικοινωνία, αξιοποιεί διάφορους τρόπους για να αναπτύξει και να επιβραβεύσει την προσπάθεια και τη συνεισφορά, αμείβει  δίκαια τους εργαζόμενους της και τους εμπλέκει στη διαδικασία λήψης αποφάσεων. Επιδίωξη  μας ήταν θα και είναι να συνεχίσουμε να δημιουργούμε το περιβάλλον εκείνο, στο οποίο όλοι οι εργαζόμενοί μας θα νιώθουν ότι αποτελούν μέρος μίας μεγάλης οικογένειας».