Ένα δίκτυο (Mellon Double U) για την ενδυνάμωση των γυναικών που βάλλονται από ανεργία, οικονομική ανασφάλεια και φτώχεια, ξεκίνησε κυρίως από τις ίδιες τις γυναίκες που δίνουν τη δική τους μάχη επιβίωσης, στο πλαίσιο της κοινωνικής πρωτοβουλίας Επιταχυντής Δεξιοτήτων Mellon, ένα πρόγραμμα που υλοποιείται από την Κοιν.Σ.Επ. knowl, με δωρητή το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Το Mellon Double U είναι ένα δίκτυο φτιαγμένο από γυναίκες για γυναίκες, χωρίς κανένα κόστος, συμμετοχικό, εθελοντικό και ανοικτό στην αλληλο-υποστήριξη, την έμπνευση και την άντληση θάρρους από τις γυναίκες που μάχονται και διεκδικούν, και όσες μπορούν να βοηθήσουν στην ενδυνάμωση και ανάπτυξη επαγγελματικών δεξιοτήτων άλλων γυναικών.

Τη σύλληψη και γενικότερη εποπτεία του δικτύου Double U έχει η Όλγα Σταυροπούλου, Chief Visionary Officer & Μέλος ΔΣ της Κοιν.Σ.Επ. knowl. Σημειολογικά, το δίκτυο ξεκίνησε με πρώτη δράση τρεις βιωματικές συναντήσεις στην Αυτό-Συμπόνοια (Self-Compassion). Το εργαστήριο διοργανώνει η Κοιν.Σ.Επ. knowl με την υποστήριξη της Vodafone Ελλάδας.