Ξεκίνησε, πριν από μερικές ημέρες και θα ολοκληρωθεί τον Δεκέμβριο η σταδιακή μετακόμιση των περισσότερων Μονάδων της ICAP Group στα νέα ιδιόκτητα γραφεία 6.800 τετραγωνικών μέτρων στην περιοχή της Καλλιθέας.

Στόχος της μεταφοράς είναι να συγκεντρωθούν οι υπηρεσίες και οι περισσότερες Επιχειρηματικές Μονάδες αλλά και οι εταιρείες του Ομίλου σε ένα ενιαίο κτίριο, από τα 4 διαφορετικά στα οποία στεγάζονταν στην Αθήνα μέχρι σήμερα. Ωστόσο. Ο Όμιλος θα διατηρήσει κάποια από τα γραφεία της Βασ.Σοφίας 64, όπου θα παραμείνει ο Τομέας των Συμβούλων.

Το νέο κτίριο που βρίσκεται επί της Λεωφ. Ελ.Βενιζέλου 2, στην Καλλιθέα, είναι αυτοτελές, έχει πέντε ορόφους και θα στεγάσει περίπου 650 εργαζόμενους από τους 1.100 που απασχολεί συνολικά ο Όμιλος εντός και εκτός Ελλάδος.

Ο Νικήτας Κωνσταντέλλος, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου, δήλωσε σχετικά: «Νιώθουμε πραγματική χαρά και υπερηφάνεια για την εξέλιξη αυτή. Η συστέγαση των περισσότερων Μονάδων της ICAP σε ένα αυτοτελές οικολογικό κτίριο με σύγχρονες υποδομές ήταν βασική επιδίωξή μας από το ξεκίνημα της νέας εποχής που είχε την αφετηρία της στην εξαγορά του Ομίλου από το SEEF Fund της Global Finance».