Στις 10 Ιανουαρίου ξεκίνησε η περίοδος έγκαιρης υποβολής αιτήσεων («early registration period») για τα προγράμματα Executive Diploma με φοίτηση εξ αποστάσεως, η οποία ολοκληρώνεται την Παρασκευή 28 Ιανουαρίου.

Τα Executive Diplomas είναι σύγχρονα μεταπτυχιακά προγράμματα, που εφοδιάζουν τον φοιτητή με επαγγελματικές δεξιότητες απαραίτητες για τη βελτίωση της επαγγελματικής τους καριέρας. Προσφέρεται σε 13 σύγχρονες ειδικότητες όπως Management, Marketing, Δημόσιες Σχέσεις, Διοίκηση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων, Δημοσιογραφία, Αθλητική Δημοσιογραφία, Ναυτιλιακά, Τραπεζική & Χρηματοοικονομική Διοίκηση, Logistics, Διοίκηση Εκπαιδευτικών Μονάδων, Διοίκηση Μονάδων Υγείας, Διοίκηση Λογιστηρίου & Διεθνή Λογιστικά Πρότυπα, Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού.

Με την κατάθεση της αίτησής τους έως τις 28 Ιανουαρίου, οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές από την περιφέρεια μπορούν να κάνουν χρήση της ειδικής επιδότησης διδάκτρων 15%.

Για περισσότερες πληροφορίες για τα προγράμματα σπουδών, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Admissions Office, τηλ: 210 8899600, email: [email protected].