Το ALBA Graduate Business School προσφέρει δύο υποτροφίες αξίας 7.200 ευρώ η κάθε μία (δηλαδή έκπτωση 50% του συνολικού κόστους των διδάκτρων σε ένα μεταπτυχιακό).

Η προσφορά του ALBA απευθύνεται στα Τακτικά Μέλη του Συνδέσμου Στελεχών Διοίκησης Προσωπικού (ΣΣΔΠ) και ξεκινά το Νοέμβριο του 2009. Ο σκοπός του μεταπτυχιακού προγράμματος του ALBA Graduate Business School στη Στρατηγική Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού (MSc in Strategic Human Resource Management) είναι να δώσει στους συμμετέχοντες τα κατάλληλα εφόδια, το θεωρητικό υπόβαθρο και τις πρακτικές δεξιότητες που θα τους βοηθήσουν να εξελιχθούν σε ικανά στελέχη διοίκησης ανθρώπινου δυναμικού.

Το πρόγραμμα MSc in Strategic Human Resource Management, απευθύνεται σε στελέχη που δραστηριοποιούνται ήδη ή επιθυμούν να σταδιοδρομήσουν στο χώρο της διοίκησης ανθρώπινου δυναμικού, έχει διάρκεια 14 μήνες και είναι μερικής φοίτησης (δύο σαββατοκύριακα το μήνα). Διδάσκεται από καθηγητές διεθνούς φήμης και συνδυάζει τη θεωρητική γνώση με την πρακτική εφαρμογή.

Επίσης, μέσω της στρατηγικής συνεργασίας με την εταιρεία συμβούλων Μάνατζμεντ – μέλος του ALBA, Hay Group, το μεταπτυχιακό εξοικειώνει τους συμμετέχοντες με τις πιο σύγχρονες μεθοδολογίες στο χώρο. Τέλος, με την ολοκλήρωση του προγράμματος, οι συμμετέχοντες θα λάβουν την πιστοποίηση χρήστη των Ψυχομετρικών Τεστ (Level A) της SHL Ελλάδος.