50 Στελέχη Επιχειρήσεων από όλους τους τομείς της ελληνικής οικονομίας αποφοίτησαν πρόσφατα από το Μεταπτυχιακού Επιπέδου Πρόγραμμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων της ΕΕΔΕ, ανεβάζοντας τους αποφοίτους του, στα 22 χρόνια λειτουργίας του, στους 3.300 σε όλη την Ελλάδα.

Το Πρόγραμμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων της ΕΕΔΕ, προετοιμάζει και παρέχει σφαιρική γνώση για το μάνατζμεντ, εμπλουτίζει την υπάρχουσα εμπειρία με νέες τεχνικές και μεθόδους διοίκησης, αξιολογεί και προάγει την ήδη αποκτηθείσα γνώση, αναγνωρίζεται από τις επιχειρήσεις ως ένα πρόγραμμα με σαφή προσανατολισμό και εφαρμογή, δίνει έμφαση στην πράξη χωρίς να παραβλέπει τη θεωρία, έχει δυναμική ευελιξία και προσαρμόζεται στην επικαιρότητα και την επιχειρηματική πρακτική, ενώ διαθέτει άριστο και έμπειρο επιτελείο εκπαιδευτών, που συνδυάζουν γνώση με πολυετή εργασιακή και διδακτική εμπειρία.

Στην τελετή αποφοίτησης τα Πιστοποιητικά Σπουδών απένειμε ο πρόεδρος του ΔΣ της ΕΕΔΕ,. Κωνσταντίνος Λαμπρινόπουλος, παρουσία διευθυντικών στελεχών των εταιρειών και εισηγητών του προγράμματος.

Οι επόμενες ενάρξεις του Προγράμματος αυτού, πραγματοποιούνται στην Αθήνα στις 18 Μαρτίου 2011, στη Λάρισα στις 11 Μαρτίου, στην Πάτρα και στη Θεσσαλονίκη στις 18 Μαρτίου, στο Ηράκλειο και την Αλεξανδρούπολη τον Απρίλιο και στην Κοζάνη τον Μάιο.