Εκατό εθελοντές-εργαζόμενοι του Metaxa Hospitality Group, μαζί με εθελοντές-επισκέπτες των ξενοδοχείων του Ομίλου συμμετείχαν, την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου, στην καθιερωμένη εθελοντική δράση καθαρισμού των παραλιών που βρίσκονται μπροστά από τα τρία ξενοδοχεία.

Συγκεκριμένα, οι εθελοντές-εργαζόμενοι και εθελοντές-επισκέπτες του Creta Maris Beach Resort καθάρισαν τη βραβευμένη με το σύμβολο ποιότητας «Γαλάζια Σημαία», για 6η συνεχόμενη χρονιά παραλία Καστρί/Creta Maris. Οι εθελοντές-εργαζόμενοι του Santo Maris Oia Luxury Suites & Spa καθάρισαν την παραλία «Λιμανάκι Μπαξέδων» και μάζεψαν 20 σακούλες με κάθε λογής απορρίμματα, ενώ οι εθελοντές-εργαζόμενοι και εθελοντές-επισκέπτες του Tui Magic Life Candia Maris καθάρισαν την παραλία της Αμμουδάρας.

Η ετήσια περιβαλλοντική δράση έλαβε χώρα στο πλαίσιο της εβδομάδας προστασίας της Μεσογείου «Blue Flag Mediterranean Week 2019» που υλοποιεί η διεθνής οργάνωση «Γαλάζιες Σημαίες» (Blue Flags), ενώ αποτελεί μία από τις δράσεις-ορόσημο του Προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας και Αειφορίας του Metaxa Hospitality Group.