Η MetLife Ελλάδας συμμετέχει έμπρακτα στην κοινή προσπάθεια για την αντιμετώπιση των υγειονομικών και κοινωνικών επιπτώσεων της πανδημίας του κορωνοϊού, εστιάζοντας στην προστασία των ατόμων που ανήκουν σε ομάδες υψηλού κινδύνου για εμφάνιση της νόσου και επιπλοκής από τη λοίμωξη Covid-19.

Συγκεκριμένα, με την υποστήριξη του MetLife Foundation και σε συνεργασία με τη ΜΚΟ ΔΕΣΜΟΣ, η εταιρεία ενισχύει το έργο πέντε ιδρυμάτων, τα οποία παρέχουν φροντίδα σε ηλικιωμένα άτομα, καθώς και άτομα με χρόνιες ασθένειες και κινητικά προβλήματα, καλύπτοντας άμεσες ελλείψεις των ιδρυμάτων σε βασικό ιατρικό εξοπλισμό, με έμφαση στην αντιμετώπιση αναπνευστικών δυσκολιών. Επιπλέον, θα καλυφθούν τρέχουσες ανάγκες σε τρόφιμα και αναλώσιμα υλικά, καθώς και η αγορά εξοπλισμού για την επικοινωνία των τροφίμων με οικεία πρόσωπα, που δεν μπορούν να τους επισκεφθούν, λόγω της πανδημίας.

Σε σχετική του δήλωση ο Κυριάκος Αποστολίδης, Διευθύνων Σύμβουλος MetLife Ελλάδος και Γενικός Διευθυντής MetLife Κύπρου, μεταξύ άλλων, ανέφερε: «Είμαστε εδώ και ενώνουμε τις δυνάμεις μας στην κοινή μάχη απέναντι στην κρίση. Η αλληλεγγύη και η φροντίδα για τον άνθρωπο είναι απαραίτητες προϋποθέσεις, ώστε να αντιμετωπίσουμε αυτή τη δοκιμασία και να την ξεπεράσουμε, με τις μικρότερες δυνατές συνέπειες».