Η MetLife Inc. συμπεριλαμβάνεται στις πιο αξιοθαύμαστες εταιρείες στον κόσμο για το 2020, σύμφωνα με την κατάταξη «World’s Most Admired Companies» του περιοδικού Fortune.

Συγκεκριμένα, η MetLife ήταν μεταξύ των επτά ασφαλιστικών οργανισμών που συμπεριελήφθησαν στη λίστα των πιο αξιοθαύμαστων για τη φήμη και τις επιδόσεις τους εταιρειών, από 52 διαφορετικούς κλάδους. Για την κατάρτιση της λίστας, το περιοδικό Fortune, σε συνεργασία με την εταιρεία Korn Ferry, πραγματοποίησε έρευνα σε διευθυντές, στελέχη και αναλυτές, ζητώντας τους να αξιολογήσουν τις επιχειρήσεις του κλάδου τους, στη βάση εννέα κριτηρίων, όπως η καινοτομία, η διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού και η εταιρική υπευθυνότητα.

Τέλος, για την συγκεκριμένη διάκριση, ο Michel Khalaf, Πρόεδρος και CEO της εταιρείας ανέφερε: «Η MetLife έχει πραγματοποιήσει σημαντικά βήματα προόδου, ως εταιρεία που υπηρετεί με ευθύνη την αποστολή της, δημιουργώντας παράλληλα αξία για όλα τα εμπλεκόμενα μέρη. Μας τιμά το γεγονός ότι η πρόοδος αυτή αναγνωρίζεται από τους ανθρώπους του κλάδου μας, οι οποίοι γνωρίζουν το περιβάλλον και τις προκλήσεις της αγοράς. Είναι μια διάκριση που μας κάνει υπερήφανους».