Με αριθμό συμμετοχών που ξεπέρασε κάθε προσδοκία, η εταιρεία ΜΕΤRO ΑΕΒΕ έλαβε μέρος στον φετινό θεσμό του 3ου NFL (No Finish Line) στο πλαίσιο του δρομικού κινήματος των εργαζομένων της με τίτλο «Χιλιόμετρα Προσφοράς», που υλοποιεί με επιτυχία τα 3 τελευταία χρόνια.

Οι συμμετοχές από την ομάδα δρομέων της εταιρείας που έτρεξαν ή και περπάτησαν ξεπέρασαν τις 1.000, με τους εργαζόμενους και των δύο αλυσίδων (My market και METRO Cash and Carry) και τις οικογένειές τους να στηρίζουν μία από τις κορυφαίες φιλανθρωπικές ενέργειες του είδους στον κόσμο.

«Είναι η 3η χρονιά του δρομικού μας κινήματος για τη METRO και είναι πραγματικά πραγματική εντυπωσιακή και ταυτόχρονα συγκινητική η συμμετοχή των ανθρώπων της εταιρείας που ήρθαν εδώ για να διανύσουν “Χιλιόμετρα Προσφοράς” στηρίζοντας τα παιδιά που το χρειάζονται.

Περισσότεροι από 1100 εργαζόμενοι με τις οικογένειές τους συμμετείχαν No Finish Line, στέλνοντας ένα μήνυμα εθελοντισμού και αναδεικνύοντας τη δύναμη της ομάδας για καλό σκοπό. Είμαστε πραγματικά περήφανοι!» δήλωσε η Δήμητρα Δασκαλάκη, Διευθύντρια Εταιρικών Σχέσεων.