Η Χριστίνα Λεϊμονή ανέλαβε Διευθύντρια Marketing & Operations στην Microsoft Ελλάδας, Κύπρου και Μάλτας, θέση που μέχρι πριν από μερικούς μήνες κατείχε ο Βαγγέλης Μόρφης, που μετακινήθηκε πρόσφατα σε περιφερειακό ρόλο στη Microsoft Κεντρικής & Ανατολικής Ευρώπης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Microsoft, «η Χ. Λεϊμονή θα συμβάλλει ενεργά στον ψηφιακό μετασχηματισμό των πελατών και τη στρατηγική για την αναπτυξη του Cloud για τη Microsoft στην Ελλάδα, την Κύπρο και τη Μάλτα». Όπως αναφέρει δε η ανακοίνωση, στη διάρκεια του επαγγελματικού της βίου έχει ασχοληθεί ενεργά με την διαφορετικότητα και τη συμπερίληψη στον χώρο της εργασίας, «κάτι που θα συνεχίσει να κάνει και στην Microsoft, καλλιεργώντας και ενδυναμώνοντας ακόμα περισσότερο την εταιρική κουλτούρα σε αυτά τα πεδία».

Πριν από τη Microsoft, η Χ. Λεϊμονή κατείχε ηγετικές θέσεις στις πωλήσεις και το μάρκετινγκ σε εταιρείες όπως η Google, η Canon και η Vodafone σε διάφορες χώρες της Ευρώπης. «Η επιλογή της να επιστρέψει στην Ελλάδα για να εργαστεί στη Microsoft είναι μια ψήφος εμπιστοσύνης στην χώρα, που δημιουργεί πλέον τις κατάλληλες συνθήκες για να υποδεχθεί στελέχη με μεγάλη εμπειρία που θα εργαστούν σε ένα καινοτόμο και δημιουργικό περιβάλλον» καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.