Εκπρόσωποι του LinkedIn και της Μicrosoft ένωσαν τις δυνάμεις τους στην εκδήλωση «Empowering HR: Attract.Engage.Grow» που έλαβε χώρα στις 22 Μαρτίου στην Αθήνα και παρείχαν στους συμμετέχοντες συμβουλές για την ενδυνάμωση του ρόλου του HR στο σύγχρονο περιβάλλον εργασίας με στόχο την προσέλκυση και τη διακράτηση ταλέντων, την αύξηση του ενδιαφέροντος των εργαζομένων, την ενίσχυση του brand του εργοδότη και την ανάπτυξη ηγετικών στελεχών HR.

Τα στελέχη του LinkedIn που συμμετείχαν στην εκδήλωση – Serden Eren (Branding Solutions Consultant), Yelda Torun Khoury (Enterprise Account Director Turkey, South Eastern Europe & Israel) και Guclu Bilgi (Senior Relationship Manager – Growth Markets – Turkey & Greece) – μίλησαν για την εποχή του ψηφιακού αντίκτυπου του HR και της ανάγκης του branding για τους εργοδότες στην Ελλάδα.

Ο Νίκος Κούτρης (Senior Account Executive for LinkedIn Learning | SEE, CEE, Turkey, Israel) έδωσε μια άλλη πτυχή, παρουσιάζοντας τη δυναμική εκπαίδευσης για το ελληνικό ανθρώπινο δυναμικό. Τέλος, η Ματίνα Χατζηπαύλου, HR Director της Microsoft Eλλάδας, Κύπρου και Μάλτας επικεντρώθηκε στον ρόλο του HR στον ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το HR Professional.