Μια νέα συνεργασία με το Ερευνητικό Εργαστήριο BICC και το Executive ΜΒΑ του Τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος στην Καβάλα ξεκίνησε η Milkplan.

Συγκεκριμένα, ο Στέλιος Σωτηρίου, HR Manager της εταιρείας, και η Κορίνα Λεώνη, HR Generalist, επισκέφτηκαν το Σάββατο 19 Μαρτίου, το μάθημα της Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού του Γιώργου Θερίου, PhD, Associate Professor, και αναφέρθηκαν στις πρακτικές και στις προκλήσεις που αντιμετωπίζει το τμήμα HR της Milkplan, αλλά και στο πώς μπορεί να δημιουργηθεί ένα HR τμήμα από το μηδέν.

Στη συνέχεια, οι φοιτητές, αλλά και ορισμένοι απόφοιτοι του τμήματος, είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε mock interviews με τα στελέχη της εταιρείας και να λάβουν αναλυτική ανατροφοδότηση. Σημειώνεται ότι στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας, οι φοιτητές του μαθήματος, χωρισμένοι σε ομάδες, θα εργαστούν σε ένα project που ήδη τρέχει η Milkplan, ως case study, με στόχο προς το τέλος της ακαδημαϊκής χρονιάς να παρουσιάσουν τα δικά τους αποτελέσματα.