Η πλατεία Ρήγα Φεραίου στα Ιωάννινα και η πλατεία της οδού Αγίας Σοφίας στη Νέα Σμύρνη, αποτέλεσαν τα επόμενα σημεία ανάπλασης του 2019 για τους εθελοντές του «Πάμε Μπροστά – Δίνουμε Πίσω» το οποίο πραγματοποιείται για δεύτερη συνεχή χρονιά από την ελληνική αλυσίδα supermarket My market.

Οι εργαζόμενοι των τοπικών καταστημάτων My market και METRO Cash & Carry της ευρύτερης περιοχής των Ιωαννίνων, της Πρέβεζας και της Άρτας, έγιναν εθελοντές για μια ημέρα, την Κυριακή 23 Ιουνίου, με τη βοήθεια της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης Ethelon. Παράλληλα, την Κυριακή, 30 Ιουνίου, εθελοντές από τα τοπικά καταστήματα My market & METRO Cash & Carry της Νέας Σμύρνης, του Αγίου Δημητρίου και του Αλίμου, με τη βοήθεια της Ethelon έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για να αναπλάσουν την πλατεία της περιοχής τους.

Με την ολοκλήρωση αυτών των δύο δράσεων, τα My market μετρούν πλέον τέσσερεις  δράσεις αστικής παρέμβασης για το 2019, καθώς έχουν ήδη προηγηθεί δύο δράσεις στην Καλαμάτα και στον Πύργο Ηλείας. Αξίζει να αναφερθεί ότι στις δύο τελευταίες δράσεις η προσέλευση ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, καθώς συμμετείχαν συνολικά πάνω από 190 εθελοντές.