Η Adecco ανακοίνωσε ότι η Annalisa Gigante αναλαμβάνει καθήκοντα Chief Business Development & Marketing Officer από την 1η Σεπτεμβρίου 2008.

Η Α. Gigante, αναλαμβάνοντας την ανοιχτή θέση στην Διοικητική Επιτροπή, θα αναφέρεται απευθείας στον Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ομίλου Adecco, Dieter Scheiff.

H A. Gigante, η οποία κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο από το Πανεπιστήμιο του Cambridge και ΜΒΑ από το SDA Bocconi του Μιλάνου ξεκίνησε την επαγγελματική της καριέρα στην Bain & Company, στην Ιταλία. Από το 1992 και μέχρι το 2000, κατείχε υψηλόβαθμες θέσεις στα κεντρικά της Monsanto International στις Βρυξέλλες, σε τμήματα marketing και στρατηγικής, έχοντας στην ευθύνη της την EMEA, ενώ από το 2000 μέχρι το 2004, διετέλεσε Διευθύντρια Παγκόσμιας Στρατηγικής και Επιχειρηματικής Ανάπτυξης στην Manpower. Το 200 εντάχθηκε στο δυναμικό της Royal DSM N.V., Dutch Life Sciences and Materials Sciences Company, ως Αντιπρόεδρος Εμπορευματοποίησης, Καινοτομίας και Λανσαρίσματος (Commercialization, Innovation and Product Launch).