Μια νέα εποχή ξεκινά για το κατάστημα Praktiker στον Ταύρο που υποδέχεται πλέον τους επισκέπτες του με ανανεωμένη εικόνα, εφαρμόζοντας ένα νέο concept, σχεδιαστικά, αισθητικά και λειτουργικά, μετά από τη μεγαλύτερη επένδυση ανακατασκευής που έχει υλοποιήσει η Εταιρεία, η οποία ξεπερνά τα 2 εκατ. ευρώ.

Το κατάστημα του Ταύρου είναι το 2ο χρονικά κατάστημα της εταιρείας στη χώρα, λειτουργεί από το 1993 και φιλοξενεί τα κεντρικά της γραφεία.

H ανακαίνιση, πραγματοποιήθηκε εντός 5 μηνών, χρόνο-ρεκόρ για το μέγεθος και το βαθμό των αλλαγών, με τη δυναμική υποστήριξη συνεργατών και εργαζομένων και ενώ το κατάστημα λειτουργούσε κανονικά. Με μεγάλο ενθουσιασμό, η Praktiker γιορτάζει αυτή την ανανέωση με πελάτες, συνεργάτες και εργαζόμενους σε ένα ξεχωριστό δεκαήμερο γεμάτο από μουσική, κεράσματα, διασκεδαστικές δράσεις, διαγωνισμούς και μεγάλες προσφορές!

Από τις 2 έως και τις 10 Ιουνίου, οι επισκέπτες του καταστήματος είχα την δυνατότητα να συμμετέχουν σε διάφορες ενέργειες όπως ενδεικτικά Phygital δράσεις με συμμετοχή σε κλήρωση για 20 δωροεπιταγές αξίας 100 ευρώ.