Η Adecco Ελλάδας εκσυγχρόνισε την παρουσία της στο διαδίκτυο. Συγκεκριμένα, άλλαξε το περιβάλλον εργασίας (το «look & feel») της ιστοσελίδας, το οποίο έγινε ιδιαίτερα φιλικό προς το χρήστη, με εύκολες και απλές εφαρμογές, χαρίζοντας ταυτόχρονα στον επισκέπτη μια ευχάριστη εμπειρία πλοήγησης.

Η ιστοσελίδα της Adecco Ελλάδας, www.adecco.gr, προσφέρει στους υποψηφίους, εντελώς δωρεάν, μια σειρά από αξιόπιστες και ιδιαίτερα χρήσιμες υπηρεσίες και πληροφορίες για την αγορά εργασίας, καθώς και πρόσβαση σε αγγελίες θέσεων εργασίας, όλων των ειδικοτήτων και βαθμίδων, τις οποίες έχει αναλάβει να καλύψει η Adecco για λογαριασμό εταιρειών-πελατών της.

Οι υποψήφιοι έχουν τη δυνατότητα να καταχωρούν το βιογραφικό τους στην ηλεκτρονική βάση βιογραφικών της Adecco, επισυνάπτοντας, εφόσον το επιθυμούν, και το βιογραφικό τους σημείωμα σε μορφή word. Με τον κωδικό χρήστη που λαμβάνουν κατά την εγγραφή έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιούν αλλαγές στο βιογραφικό τους και να αλλάζουν τα κριτήρια αναζήτησης, όποτε το κρίνουν απαραίτητο.

Παράλληλα, οι εγγεγραμμένοι υποψήφιοι ενημερώνονται από το σύστημα με e-mail για θέσεις εργασίας, οι οποίες ταιριάζουν στο επαγγελματικό τους προφίλ και στα ενδιαφέροντά τους, σύμφωνα με τα κριτήρια επιλογής που έχουν οι ίδιοι θέσει.

Ιδιαίτερης σημασίας είναι η δυνατότητα που δίνει η εφαρμογή στους χρήστες, οι οποίοι έχουν πραγματοποιήσει συνέντευξη με σύμβουλο της Adecco για συγκεκριμένη θέση εργασίας, να ενημερώνονται σε πραγματικό χρόνο σε ποιο στάδιο βρίσκεται η διαδικασία.

Μέσω της ιστοσελίδας της Adecco ενημερώνεται διαρκώς η ηλεκτρονική βάση βιογραφικών της εταιρείας, η οποία αποτελεί μέρος της ενοποιημένης βάσης βιογραφικών του ομίλου για την Ανατολική Ευρώπη και τα Βαλκάνια. Επομένως, οι υποψήφιοι, οι οποίοι καταχωρούν το βιογραφικό τους, έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν εάν επιθυμούν να έχουν πρόσβαση στα στοιχεία τους οι σύμβουλοι επιλογής προσωπικού της Adecco και σε άλλες χώρες.

Από την άλλη πλευρά, στη νέα ιστοσελίδα της Adecco μπορούν να δημοσιεύουν οι θέσεις εργασίας που προσφέρουν οι εταιρείες-πελάτες της, καθώς και να αντλούν πληροφορίες για θέματα σχετικά με το ανθρώπινο δυναμικό και την αγορά εργασίας. Η δε ενοποιημένη ηλεκτρονική βάση βιογραφικών της δίνει τη δυνατότητα στις εταιρείες, τηρώντας όλους τους κανόνες περί εχεμύθειας, να έχουν πρόσβαση σε βιογραφικά υποψηφίων εντός αλλά και εκτός της ελληνικής αγοράς.