Τη δική της ιδιωτική πρακτική στο Executive Coaching εγκαινιάζει η Τερέζα Βενετσάνου, φέρνοντας μια νέα εποχή στην ενδυνάμωση και στην ανάπτυξη των ατόμων. Με το μότο «Leadership Refined», η T.Βενετσάνου προσεγγίζει κάθε πελάτη με κατανόηση και ενσυναίσθηση, συνδυάζοντας επαγγελματικές φιλοδοξίες με προσωπική ανάπτυξη.

Παράλληλα με τη δραστηριότητά της στην Impact PCS και το Universal Coaching Alliance, η ιδιωτική της πρακτική επικεντρώνεται στην εξατομικευμένη καθοδήγηση και τα καινοτόμα προγράμματα, που στόχο έχουν να βοηθήσουν τους επαγγελματίες να επιτύχουν ισορροπία και εσωτερική ικανοποίηση, οδηγώντας τους σε αληθινή επιτυχία και ευτυχία (performance through meaning).

Τα προγράμματά της απευθύνονται σε άτομα, προσφέροντας λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες τους, είτε σε ατομικό είτε σε ομαδικό επίπεδο. Μέσα από αυτή την προσέγγιση, η T. Βενετσάνου βοηθά τους επαγγελματίες να εξελιχθούν και να βρουν νόημα και ικανοποίηση στην επαγγελματική και προσωπική τους ζωή, καλλιεργώντας μια βαθιά αίσθηση αυτογνωσίας και αυτοεκτίμησης. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε το www.terezavenetsanou.com.