Η KPMG στην Ελλάδα από 1 Ιουλίου ενίσχυσε τις υπηρεσίες της εντάσσοντας δύο νέους συνεταίρους (partners). Πρόκειται για τους Ιωάννη Μπράβο και Δημήτριο Ηλιάδη.

Ο Ιωάννης Μπράβος εργάζεται στην KPMG τα τελευταία 2,5 χρόνια στον Ελεγκτικό τομέα, και διαθέτει 17 χρόνια σημαντικής εμπειρίας στο χώρο με εξειδίκευση στους κλάδους της Ναυτιλίας, της εφοδιαστικής αλυσίδας και της υπεράκτιας γεώτρησης καθώς και σε ελέγχους εταιρειών εισηγμένων στην Αμερική. Έχει παράσχει υπηρεσίες σε μερικούς από τους μεγαλύτερους ναυτιλιακούς ομίλους και έχει εμπλακεί σε μεγάλο αριθμό εισαγωγών ναυτιλιακών επιχειρήσεων στα χρηματιστήρια της Νέα Υόρκης, του Λονδίνου και του Χονγκ Κονγκ, καθώς και σε ιδιωτικές τοποθετήσεις και αυξήσεις κεφαλαίου. Είναι επικεφαλής των ναυτιλιακών υπηρεσιών της KPMG στην Ελλάδα.

Ο Δημήτριος Ηλιάδης τα τελευταία 7 χρόνια διευθύνει το γραφείο της KPMG στη Θεσσαλονίκη και έχει υπό την ευθύνη του το business development στη Βόρεια Ελλάδα. Παράλληλα, έχει συμμετάσχει σε μεγάλα έργα financial advisory όπως έργα εταιρικών και δανειακών αναδιαρθρώσεων και Μ&Α. Διαθέτει παραπάνω από 15 χρόνια εμπειρίας στον τραπεζικό κλάδο (credit risk & corporate/investment banking) με συμμετοχή στη διοργάνωση σημαντικού αριθμού κοινοπρακτικών ομολογιακών δανείων, συμπεριλαμβανομένων κάποιων με εταιρείες εισηγμένες στο Χρηματιστήριο Αθηνών.